BPG Overkamp Meddo maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.

Historie bpg

 • 1833

  Al vijf generaties lang is de familie Overkamp een begrip in Winterswijk en omstreken. Hun bedrijf, Overkamp Meddo, begon als steenfabriek, ontwikkelde zich verder in dakpannen en beton en groeide uit tot bouwmaterialenhandel met een professioneel assortiment. Inmiddels is het een moderne, complete zaak met ruime showroom, showtuin en bouwshop. Verderop in Winterswijk heeft Overkamp ook nog een houthal, met zagerij en werkplaats.
   
 • 1833

  Derk Overkamp begint een steen- en pannenfabriek in Winterswijk-Meddo. Hij begint met de handel in stenen en gebakken drainagebuizen.

 • 1930

  Overkamp Meddo specialiseert zich in dakpannen. De zaak is steeds van vader op zoon overgegaan. 

 • 1950

  Overkamp Meddo stopt met dakpannen en gaat over op eigen fabricage van betonpalen, betonplaten, betonbuizen en septic tanks.

 • 1952

  Overkamp Meddo treedt toe tot de HIBIN, erkende handel in bouwmaterialen.

 • 1994

  Overkamp Meddo treedt toe tot de inkoopcombinatie Imabo.

 • 2012

  Overkamp Meddo treedt toe tot 4Plus Bouwmaterialen. Essentiële zaken, zoals productmanagement, inkoop en facturering worden vanaf nu centraal geregeld. Een belangrijke stap tot verdere professionalisering, waarbij de bouwmaterialenhandel nog beter aan de wensen van aannemers en afbouwbedrijven kan voldoen. Het bedrijf gaat de BPG-formule voeren en wordt BPG Overkamp Meddo.

Bel mij