BPG Overkamp Meddo maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.


Tuinhout is een materiaal dat niet weg te denken is uit de tuin. Het hoort bij een tuin, gaat helemaal op in zijn omgeving omdat het een natuurlijk materiaal is. En van tuinhout is van alles te maken, van tuinafscheiding tot tuinhuisje. Dus aan de slag met tuinhout.

Een mooie schutting, ideaal om zelf te maken van tuinhout. Maar ook kant en klaar verkrijgbaar in diverse varianten. Zo zijn er schermen van brede, geschaafde planken of juist van smalle latjes voor een meer verfijnde look. Voor een meer open structuur is een trellisscherm ideaal, ook prettig als je met begroeiing op je tuinafscheiding wilt werken. Shutters zijn ook leuk als schutting, deels open, deels dicht of juist helemaal open of dicht, net hoe de wind waait. Flexibiliteit ten top.

Voor echt buitenleven
Maar er kan meer met tuinhout. Een overkapping bijvoorbeeld. Altijd een aanwinst voor de tuin, vooral in ons natte kikkerlandje. Gemaakt van geïmpregneerd hout staat zo'n overkapping garant voor jarenlang tuinplezier. En ook een tuinhuisje of blokhut gemaakt van tuinhout is een welkome aanvulling in veel tuinen. Buitenkeukens zijn populair, er gaat niets boven buiten kokkerellen. Het geïmpregneerde hout zorgt voor jarenlange bescherming tegen houtrot.

Tuinmeubels en meer
Geïmpregneerd hout is sowieso ideaal voor buiten. Het is goed beschermd tegen weersinvloeden, schimmels en insecten. Maak een mooie bloembak van tuinhout of ga voor een picknicktafel. Of zit je toch liever aan een tafel met twee leuke bankjes van tuinhout eromheen? Ook voor buiten is er vaak opbergruimte tekort. Denk dan eens aan een tuinkist waar je op kunt zitten maar waar je ook je tuinkussens in kunt opbergen. Of een kast van tuinhout of een oppottafel. En wat dacht je van een mooie pergola om in het heetst van de zomer lekker onder te genieten van een beetje schaduw. Alles is mogelijk. 

Bel mij