BPG Overkamp Meddo maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.


Tegels van Overkamp Meddo 
Wie op zoek is naar tegels slaagt dankzij de zeer uitgebreide collectie ongetwijfeld bij BPG Overkamp Meddo. Door de jaren heen is de veelzijdigheid in kleuren, vormen en patronen van tegels alleen maar toegenomen. Daardoor zijn er bijvoorbeeld metrotegels bijgekomen in het assortiment, maar ook tijdloze witte tegels zijn nog altijd in veel soorten verkrijgbaar. Net als tegels met klassieke patronen en kleuren. De tegels zelf zijn steeds verder verbeterd in kwaliteit, zowel de wandtegels als vloertegels.

Wandtegels
De juiste wandtegel kan een badkamer net afmaken qua stijl. Met een laagje glans bijvoorbeeld, of een bijzonder reliëf. In een badkamer of toilet kan met een sierrand van tegels of met mozaïek een speels effect worden bereikt. Dit kan heel uitgesproken zijn, maar ook subtiel, door een sierrand of mozaïek te maken met tegels die net een of twee tinten donkerder of lichter zijn dan de andere tegels.

Vloertegels
Welk soort vloer is ijzersterk, waterbestendig en makkelijk schoon te houden? Juist, tegels. Sinds er steeds mooiere tegels op de markt komen die bij uitstek geschikt zijn voor vloerverwarming, is de tegelvloer een regelrechte hit. Wie voor het comfort van plavuizen kiest, wil vaak nooit meer anders. Let bij het kiezen van vloertegels trouwens ook op de textuur. Onze experts kunnen u adviseren in de keuze voor gladde of juist stroeve tegels. Gladde tegels zijn makkelijker schoon te maken, de stroevere tegels kunnen meer veiligheid bieden in bijvoorbeeld de badkamer. Hoewel stijl voor alles gaat, zijn dit soort praktische overwegingen ook goed om mee te nemen.
 

Bel mij