BPG Overkamp Meddo maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.

Bouwmaterialen van Overkamp Meddo
Nieuwbouw? Renovatie? Eerst naar BPG Overkamp Meddo. Professionele bouwers uit de regio Winterswijk weten inmiddels dat de bouwmaterialen van hun keuze hier volop verkrijgbaar zijn. De juiste kwaliteit gips, lijm, isolatiemateriaal: het is hier altijd op voorraad. Ook zand, cement, kalk, stenen, vloeren, daken: alles van de fundering tot de nokvorst is verkrijgbaar in deze bouwmaterialenhandel.

Van hout tot tuintegels
Rondom Winterswijk zijn veel zzp-ers en aannemers met jarenlange ervaring. Zij willen snel en vakkundig kunnen bouwen. BPG Overkamp Meddo stemt haar assortiment af op hun behoeften en biedt professioneel materiaal tegen een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Constructiehout kan vlot op maat worden gezaagd, zodat de professionele bouwer er meteen mee aan de slag kan. Bouwmaterialen die particulieren doorgaans zelf uitkiezen, zoals vloeren, badkamers en tuintegels, zijn overzichtelijk tentoongesteld in de showroom en de showtuin buiten. Zo kunnen particulieren zich rustig oriënteren en laten adviseren bij BPG Overkamp Meddo. De ervaren medewerkers weten welke materialen geschikt zijn voor welke toepassing en kunnen zo helpen bij het maken van de juiste keuze. Zodra de juiste bouwmaterialen zijn gekozen, worden deze besteld en kan de bouwer ermee aan de slag.

Bel mij